Szabadtéri koncertekkel is kedveskedünk a II. Duna Feszten!

 
 

Több zenekar érkezik az immáron másodszor megrendezésre kerülő Duna Nemzetközi Színházi Fesztiválra.

Június 5-én a Győri Nemzeti Színház koncertje lesz megtekinthető a színház előtti téren. 

210701 205933 DSB 2657

Fotó: Orosz Sándor

A következő napon, június 6-án fellép a Dressing Room.

„Kicsit blues, kicsit rock, kicsit pop, kicsit jazz...”

Közös öltözői jammeléssel indult Jáger András és Szabó Balázs közös zenekara, a Dressing Room. A Győri Nemzeti Színház művészei hamar egy húron pendültek, és könnyen adta magát az ötlet, hogy a zenéjüket a közönség is díjazná. Programjaikon versek és dalok találkoznak, kapcsolódnak egymáshoz a megszokottól talán kicsit eltérő formában. Az előadók művészi repertoárjában békésen megférnek egymással a népdal, a jazz, a pop és a rockzene, nagy lírikusaink csodálatos soraival.

Dressing Room.jpg

Fotó: Jakab Anita

Pénteken Dánielfy Gergő koncertjére tombolhatnak nézőink.

Dánielfy Gergő (Debrecen, 1997. június 22. –) magyar színész, énekes, előadó, a 2018-as Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi előválogatójában Az Év Felfedezettje díj nyertese, az X-Faktor 2016-os szériájának kilencedik helyezettje. 2017-2022 között a Kaposvári Egyetem színművész szakának hallgatója.

Dánielfy.png

Fotó: Dánielfy

A szombati napon a Hoppáré Zenekar biztosítja a hangulatot a látogatóknak.

A zenekar a kávéházi zenei kultúra hagyományait eleveníti meg, népszerű magyar és külföldi klasszikusokat dolgoz fel, a magyar és roma népi kultúra gyöngyszemeit gondolja újra, sajátos latinos, jazz-es, világzenei hangvétellel fűszerezve. Saját szerzemények mellett a közönség kedvenc dalai is megtalálhatók a repertoárban.

A zenekar 2012-ben alakult Győrben. Burai Zsolt és Németh Csaba fejéből pattant ki az ötlet, hogy az örömzenélést közönség elé vigyék.
Tagjai: Pataki Anna, Paku Patrícia, Németh Csaba, Baranyai István, Burai Zsolt, Tarjányi Dávid, Horváth Mihály

hoppáré.jpg

Fotó: Korompay Gréta

2024. május 06.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

    • Bevezető kép
    Lapozza át online műsorfüzetünket!
    Ahogy már megszokhatták, idén is lehetőséget biztosítunk Önöknek, hogy akár kézhezvétel előtt online átlapozhassák a következő évados műsorfüzetünket.
     
    2024. május 08.
    • Bevezető kép
    HOBO - Vadászat 40
    A vadászat című, mára már ikonikus album 1984-ben jelent meg, idén ünnepli 40. évfordulóját. Hobo és nagyszerű zenekara a rangos jubileumhoz méltó koncerttel most a Győri Nemzeti Színházban is fellép.…
    2024. május 03.