Tehetségkutató verseny a nyílt napon

 
 
1 nap a kulisszák mögött VII. nyílt napos rendezvényünkön 2016. szeptember 8-án 15.45-től Beatles Titkok címmel tehetségkutató vetélkedőt hirdetünk.

7 kategóriában várjuk a jelentkezéseket szeptember 6-ig: ének, hangszeres zene, együttes, tánc, slam poetry, képzőművészeti alkotás, egyéb... vagyis mindennel lehet nevezni, ami kötődik a Beatles zenekarhoz vagy a Beatles.hu előadáshoz.
A zsűri tagjai Forgács Péter, Kováts Gergely Csanád és Vastag Tamás lesznek, ők döntenek majd arról, ki nyeri az izgalmas nyereményeket. A küzdelem 2016/2017-es évados pólókért, határidőnaplókért, a színház boráért és Beatles.hu előadás jegyekért folyik.
Jelentkezni e-mailben lehet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen a versenyző nevének, telefonszámának megadásával, az előadott produkció pár szavas leírásával.

2016. július 06.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Szemben a nappal – Ingyenes előadás
  Helyszín: Dunakapu tér, GyőrIdőpont: 2021. augusztus 29. 20:00A három részre szakadt Magyarország határain végvári harcok dúltak. Az Oszmán birodalom a század végén hatalmas hadakat indított az északnyugati határvidék felé. A török sereg…
  2021. augusztus 19.
  • Bevezető kép
  Országos Színházi Évadnyitó – Összművészeti Gála
  750 éves királyi városunk adhat otthont a jubileumi tizedik országos évadnyitónak augusztus 30-án. Végre újra találkozhatunk a Győri Nemzeti Színházban. Ahogy ígértük, szélesre tárjuk kapuinkat és egyúttal meghívjuk Önöket egy összművészeti gálára,…
  2021. augusztus 17.