Jegyvisszaváltás az elmaradt előadásokra

 
 

Kedves Nézőink!

Az elmaradt előadásokra vásárolt színházjegyek árának visszaváltásával kapcsolatban a következőkről szeretnénk tájékoztatni Önöket:

#neváltsvisszajegyet

Ha módjában áll, kérjük, támogasson bennünket az elmaradt előadásra vásárolt színházjegy árának felajánlásával!

A társulat nevében köszönjük, ha csatlakozik ahhoz a társadalmi szolidaritási akcióhoz, amely a színházak és művészeik megsegítését szolgálja! Amennyiben úgy dönt, hogy belépőjét nem váltja vissza, és annak összegével támogatja a Győri Nemzeti Színházat és művészeit, az összeg felajánlásáról kérjük, küldjék el nyilatkozatukat Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre a jegy fotózott másolatának csatolásával!

Köszönjük!

Jegyvisszaigénylés menete

Online vásárolt jegyek

Az online megvásárolt jegyek visszaváltására az Interticket Kft.-nek adtunk megbízást. Tájékoztatásuk szerint a visszaváltás megtörtént, kérjük, amennyiben az összeg esetleg nem érkezett meg az Ön által a vásárláskor megadott bankszámlaszámra, legyen szíves azt az alábbi e-mail címen jelezni: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jegypénztárban vásárolt jegyek

Az elmaradt előadásokra megvásárolt jegyek a színház jegypénztárában visszaválthatóak, későbbi előadásra cserélhetőek.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jegyek visszaváltásának, cseréjének határideje: 2021. december 15.

Jegypénztárunk az aktuális járványügyi előírások szerint látogatható.

Kulturális kártyákkal (pl: SZÉP-kártya) vásárolt színházjegyek

Jogszabályi előírások miatt a kulturális kártyákkal megvásárolt színházjegyek készpénzre nem válthatók. Az elmaradt előadásokra vásárolt jegyeket egy későbbi időpontra, előadásra cseréljük.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jegyek cseréjének határideje: 2021. december 15.

Sikerbérlet 2019/2020

A 2019/2020-as évadban megvásárolt és be nem váltott Sikerbérletek felhasználási határidejét meghosszabbítjuk 2021. december 15-ig. A Sikerbérlet beváltására online felületen is lehetőséget biztosítunk.

Az elmaradt előadásokra Sikerbérlettel jegyet váltott nézőink belépőjüket későbbi előadásra cserélhetik a színház jegypénztárában 2021. december 15-ig.

Csoportos jegyek

A 25 főt meghaladó csoportok kapcsolattartóit kérjük, jegyvisszaváltási igényüket jelezzék a színház szervezési osztályán!

Járványügyi előírások

 Az aktuális, a színházak látogatására vonatkozó járványügyi előírások miatt kérjük, kövessék hivatalos honlapunkat. (www.gyoriszinhaz.hu)

További jegyvisszaigényléssel kapcsolatos kérdés esetén keressék szervezési osztályunkat az alábbi elérhetőségeken:

Elérhetőség

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36 96 314 800, +36 96 520 610, +36 96 520 611, +36 96 520 612, +36 96 520 613

Jegypénztár nyitvatartása: KAPCSOLAT

2021. június 28.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus