Szilveszterezzen a Győri Nemzeti Színházzal!

 
 

Az idei év utolsó estéjén a Győr+ TV rendhagyó, szilveszteri adással jelentkezik. Először állított össze olyan helyi, győri színezetű, zenés, humoros műsorfolyamot, amely mindenki számára tartalmas szórakozást és kikapcsolódást nyújt. Az ünnepi adásban színházunk két produkcióval is képviselteti magát.

A nézők 17 órától megtekinthetik a nagy sikerű Csoportterápiát, a Madách Színház musicalpályázatának díjnyertes darabját. Bolba Tamás, Szente Vajk és Galambos Attila zenés, humoros előadásában három férfit és három nőt ismerhetünk meg. A legendás produkció hat évvel ezelőtt debütált Simon Kornél rendezésében. Kiss Tünde, Nagy Balázs, Kokas Piroska, Járai Máté, Fejszés Attila és Mózes Anita fergeteges játékát mindig teltház és hangos ováció kísérte.
Majd ezt követően, 19 órától kezdetét veszi a hamisítatlan szilveszteri hangulat, a legendás Hungária együttessel. Fenyő Miklós három musicaljét, a Hotel Mentholt, a Made in Hungáriát és az Aranycsapatot korábban már műsorára tűzte a Győri Nemzeti Színház. Aréna címmel társulatunk egy országos ősbemutatót hozott létre két évvel ezelőtt. Fenyő Miklóshoz csatlakozott a Portugál szerzője, Egressy Zoltán József Attila-díjas író, Novai Gábor zenei producer, Forgács Péter igazgató, rendező és Kováts Gergely Csanád koreográfus.
Dr. Dézsi Csaba András polgármester újévi köszöntője után is folytatódik a szilveszteri műsorfolyam a Győr+ Televízióban. A hajnali 1 óra után válogatást láthatnak a Kulisszák mögött című magazin adásaiból. A nézők újból részesei lehetnek a felemelő pillanatoknak. 2018 fontos év volt számunkra, akkor ünnepeltük 40 éves évfordulónkat. A grandiózus gáláról természetesen nem hiányozhatott a Győr+ TV stábja sem, mint ahogy a legutóbbi 1 nap a kulisszák mögött IX. rendezvényéről sem. A 2019-es színházi nyílt napról készített műsor idén dobogós helyezést ért el a Helyi Televíziók Országos Egyesülete pályázatán.

Jó szórakozást és boldog új évet kívánunk!

2020. december 31.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus