Online előadásaink elindulnak!

 
 

Kedves Nézőink!
Köszönjük a rengeteg érdeklődést, örömmel értesítjük Önöket, hogy a mai napon elindult a jegyvásárlás az online közvetített bérletszünetes előadásainkra. A korábban megszokott módon bizonytalan ideig sajnos nem lehetséges az előadások látogatása, azonban reméljük, hogy a szabályok betartásával hamarosan személyesen is találkozhatunk. Addig is egy különleges kezdeményezéssel, előadásaink online közvetítésével szeretnénk nézőinket a megszokott, magas színvonalú színházi élményhez juttatni.

Előadásainkat professzionális kép- és hangminőségben rögzítjük és jegyvásárlással elérhetővé tesszük a világ bármely pontjáról.

Az előadások játszási időpontjaival is szeretnénk megőrizni a színházi hangulatot, eseményeink az előadás időtartamára láthatóak.

Izgatottan várjuk az első online közvetített előadásunkat, kollegáink nagy lelkesedéssel dolgoznak azon, hogy igazi színházi élményt varázsoljanak az Önök otthonába. Tartsanak velünk, találkozzunk az online térben!

Hogyan vásárolható jegy az online közvetített előadásokra?

Az alábbi videóban látható a jegyvásárlás folyamata:

https://www.youtube.com/watch?v=_9HcytcBozg&feature=youtu.be

Vásárlás új felhasználóként:

  1. Az alábbi linkre kattintva érhető el a jegyvásárlás felülete:

https://online-gyoriszinhaz.jegy.hu/#/event

  1. Kattintson az előadás címe mellett található "Jegyvásárlás" gombra, majd rakjon a kosárba 1 db jegyet (A kosáridő 10 perc lesz innentől számolva).
  2. Kattintson a "Következő" gombra! A felugró ablak figyelmeztetése szerint be kell jelentkeznie, ezért kattintson a "Bejelentkezés" gombra, majd a megjelenő felület alján kattintson a "Regisztráció" gombra.
  3. Töltse ki a kért adatokat, majd kattintson a "Regisztráció" gombra. Ennek eredményeként a megadott e-mail címre megérkezik a megerősítő e-mail (promóció, spam mappába is érkezhet), amelyben kattintson a "Megerősítés" gombra.
  4. Írja be a megjelenő felületen az e-mail cím és jelszó párost, majd kattintson a "Bejelentkezés" gombra.
  5. A jegyvásárlási folyamatban ugyanoda kerül vissza, ahol a regisztrációt megelőzően járt, kattintson tehát a "Következő" gombra, majd töltse ki a számla elkészítéséhez szükséges adatokat, majd kattintson a "Tovább a fizetéshez" gombra.
  6. Az összegző felület alján fogadja el a feltételeket a jelölőnégyzet bepipálásával, végül kattintson az oldal alján található "Fizetés" gombra.
  7. A Simple Pay felületén szintén 10 perc áll rendelkezésre, hogy kitöltse a bankkártya adatokat, majd a "Fizetés" gomb megnyomásával véglegesítse vásárlási szándékát.
  8. A visszaigazoló e-mailben megtalálja a megvásárolt tartalom linkjét, de az online közvetítés az esemény oldaláról is indítható a megadott kezdési időpontban a "Video megtekintése" gombra kattintással.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a link a személyes profilon keresztül kizárólag egy eszközön való megtekintést tesz lehetővé.

Amennyiben az előadás megtekintése közben probléma lép fel a kép- vagy a hangminőséggel, azt leginkább a gyenge sávszélességű internetkapcsolat okozhatja. Kérjük, ilyen esetben ellenőrizze az internetkapcsolat állapotát.

Amennyiben a jegy aktiválásával, a közvetítés lejátszásával kapcsolatos problémával szembesül, az Interticket online ügyfélszolgálatán kaphat segítséget:

Ügyfélszolgálati elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
Telefonszám: 0036-06-1/422-2029 (H-P: 9-17 óráig)

Jegyek korlátozott számban megvásárolhatóak az előadás kezdő időpontjáig!

Jegyárak:

Online jegy: 3500 Ft/db

Családi jegy: 5000 Ft/db

Köszönjük, hogy ezt a jegytípust választja, ha egy eszközön egyszerre többen is nézik az előadást.

Támogatói jegy: 10000 Ft/db

Ha tehetik, kérjük, váltsanak jegyet támogatói áron. Támogatói jegyek megvásárlása nagymértékben segíti a Győri Nemzeti Színházat. A társulat nevében köszönjük.

Kedves Bérletes Nézőink!

Köszönjük visszajelzésüket az online előadásokkal kapcsolatban! Az Önök véleménye rendkívül fontos számunkra, ezért a jelenlegi helyzetben online előadásainkat kizárólag bérletszünetben, azaz jegyvásárlás útján játsszuk.

Biztosítjuk Önöket, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy bérleteseinket a későbbiekben - az előadások személyes látogatásának varázsát biztosítva - kárpótoljuk! Bővebb felvilágosítást a járványügyi veszélyhelyzet feloldását követően tudunk adni. Megértésüket és türelmüket köszönjük.

Aktuális információkért kérjük, kövessék figyelemmel honlapunkat.

További információkkal, jegyvásárlással kapcsolatban elérhetőségeink:

Szervezés, jegypénztár: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefonszám: 0036-96-314-800, 520-610, 520-611, 520-612, 520-613 (hétfőtől péntekig 9.00-17.00-ig)

2020. december 03.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus