Változások a rendkívüli jogrend miatt 1.

 
 

Tisztelt Nézőink!   A tegnapi rendkívüli miniszterelnöki bejelentés, valamint a mai naptól hatályba lépett kormányrendelet értelmében, színházunk működtetése rendkívüli kihívásokhoz érkezett.

A Győri Nemzeti Színház lehetőségei szerint, most is mindent megtesz azért, hogy a rendeletnek megfelelőn, annak betartásával meg tudja tartani előadásait. A nézőtéren csak minden harmadik ülőhelyet foglalhatják el nézőink és továbbra is érvényesek a korábbi járványügyi protokoll előírásai. A kötelező csökkentett nézőszám nagyon nehéz helyzetet teremtett, melynek megoldása jelenleg szinte lehetetlennek tűnik. Következő előadásaink jeggyel, vagy bérlettel rendelkező nézőinek száma jelentősen meghaladja a csökkentett nézőszámot. Emiatt sajnos, több esetben is kénytelenek vagyunk olyan kedvezőtlen megoldásokhoz folyamodni, melyek sem Önöknek, sem nekünk nem ideálisak, de jelen helyzetben alkalmaznunk kell.

A bérletes Menyasszonytánc előadásokat megtartjuk. Az előadásokon érkezési sorrendben foglalhatnak helyet bérleteseink az előírt ültetési rend miatt. A csökkentett nézőtéri férőhelyek miatt, kérjük Önöket, hogy jelezzék azt is felénk, hogy részt tudnak-e venni előadásainkon. Az előadás megtekintése előzetes regisztrációhoz kötött. Várjuk visszajelzésüket legkésőbb az előadás napján 12 óráig, a bérlettulajdonos nevének és a bérlet pontos helyének megadásával.

A szervezési osztály elérhetősége: E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (Nyitva:keddtől péntekig 9-17 óra között)

Fontos változás a november 8-ai Elisabeth előadásoknál!

A különleges 50 %-os kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget sajnos meg kell szüntetnünk. Mindkét Elisabeth előadásra korábban megvásárolt jegyek - az előírt ültetési rend miatt - nem érvényesek, visszaválthatóak, későbbi időpontra cserélhetőek. 

Jelenleg, ezekről a kedvezőtlen változásokról tudjuk tájékoztatni Önöket és folyamatosan közzétesszük a többi előadásunkra vonatkozó információkat is.

Sokadszor már, de továbbra is türelmüket és megértésüket kérjük. Mint mindig, most is azon dolgozunk, hogy elégedett közönségünk legyen és a működésünket nehezítő körülmények és előírások ellenére is találkozhassunk előadásainkon Önökkel!


Kérjük, folyamatosan kövessék figyelemmel honlapunkat!

2020. november 04.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus