Berobbant az évad!

 
 

Fergeteges hétvégét tudhatunk magunk mögött, hivatalosan is kezdetét vette a 2023/2024-es évad.

Szombat este megtartottuk az idei első bemutatónkat!
Ray Cooney Pénz az égből című bohózata elsöprő sikert aratott a Kisfaludy teremben. Az előadás a reményről és az álmokról szól, bemutatja hogyan reagálnak bizonyos emberek, ha vágyaik hirtelen tapintható közelségbe kerülnek. A brit drámairó színdarabjait előszeretettel tűzik repertoárra a színházak Magyarországon is, azonban ezt az előadást hazánkban nem sok helyen láthatta idáig a közönség.
Szina Kinga és Bródy Norbert kettőse Mózes Anitával és Posonyi Takács Lászlóval kiegészülve garantáltan mosolyt csal az arcokra, de ha ez nem lenne elég, Nagy Balázs, Pörneczi Attila, és Móczár Bence is feltűnik az előadásban.

 

A Győr Plusz tudósítása az előadásról ITT, a Kisalföldé pedig ITT elérhető.

 

Vasárnap este pedig a már hagyománnyá vált évadköszöntő koncerttel vártuk a közönséget. Magyarország és a világ könnyűzenei irodalmának legszebb dalai szólaltak meg színészeink tolmácsolásában, mint például a New York, New York, a Csak egy tánc volt, vagy a Kóló.

20230910 220507

Az új évadban is sok szeretettel várjuk a kedves közönséget előadásainkra!

2023. szeptember 11.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Lapozza át online műsorfüzetünket!
  Ahogy már megszokhatták, idén is lehetőséget biztosítunk Önöknek, hogy akár kézhezvétel előtt online átlapozhassák a következő évados műsorfüzetünket.
   
  2024. május 08.
  • Bevezető kép
  HOBO - Vadászat 40
  A vadászat című, mára már ikonikus album 1984-ben jelent meg, idén ünnepli 40. évfordulóját. Hobo és nagyszerű zenekara a rangos jubileumhoz méltó koncerttel most a Győri Nemzeti Színházban is fellép.…
  2024. május 03.