Valahol Európában - Gyermek casting

 
 

A Győri Nemzeti Színház 2023. december 15-én bemutatja Dés-Nemes-Böhm-Korcsmáros-Horváth: Valahol Európában című musicalét, melyhez gyermekszereplőket keresünk a következő feladatokra:

Kuksi: 6-9 éves fiú
Pötyi: 6-9 éves lány
Professzor: 8-12 fiú éves
Szeplős: 8-12 fiú éves
Sutyi: 8-12 fiú éves
Suttyó: 8-12 fiú éves

valamint 6-15 éves gyerekeket az ensemble-ba.

A Kuksi szerepére jelentkező kisfiúk a Kuksi dalát, a Pötyi szerepére jelentkező kislányok a „Mi leszek, ha nagy leszek” c. dalt, a Professzor, a Szeplős, a Sutyi, a Suttyó szerepére jelentkezők Ficsúr dalát tanulják meg.


A dalok kottái innen letölthetőek, a meghallgatáson zongorakísérőt biztosítunk.
Kuksi dala - letöltés
Ficsúr dala - letöltés
Mi leszek, ha nagy leszek - letöltés

Az ensemble-be jelentkezők egy szabadon választott népdallal készüljenek.

Minden feladatnál előnyt jelent a jó mozgáskészség, a tánctudás.

A szereplőválogatásra mindenki hozzon próbaruhát, tornacipőt, valamint minden jelentkezőtől kérünk egy előzetes iskolai beleegyező nyilatkozatot, hogy a 2023. november 4-től a bemutatóig (2023. dec. 15.) tartó időszakban engedélyezi, hogy a gyerekek részt vehessenek a próbákon, valamint az előadásokon. (Természetesen a produkció elkészülte során igyekszünk figyelembe venni az iskolai tanrendet.) A gyerekeknek próbákon és az előadásokon való részvételéről igazolást állítunk ki.

A szereplőválogatás időpontja és helyszíne

2023. október 7. szombat, 10 óra 4. emeleti próbaterem


Jelentkezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet 2023. szeptember 30-ig.

2023. szeptember 06.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Lapozza át online műsorfüzetünket!
  Ahogy már megszokhatták, idén is lehetőséget biztosítunk Önöknek, hogy akár kézhezvétel előtt online átlapozhassák a következő évados műsorfüzetünket.
   
  2024. május 08.
  • Bevezető kép
  HOBO - Vadászat 40
  A vadászat című, mára már ikonikus album 1984-ben jelent meg, idén ünnepli 40. évfordulóját. Hobo és nagyszerű zenekara a rangos jubileumhoz méltó koncerttel most a Győri Nemzeti Színházban is fellép.…
  2024. május 03.