Jegyvisszaváltás az elmaradt előadásokra

 
 

Kedves Nézőink!

Az elmaradt előadásokra vásárolt színházjegyek árának visszaváltásával kapcsolatban a következőkről szeretnénk tájékoztatni Önöket:

#neváltsvisszajegyet

Ha módjában áll, kérjük, támogasson bennünket az elmaradt előadásra vásárolt színházjegy árának felajánlásával!

A társulat nevében köszönjük, ha csatlakozik ahhoz a társadalmi szolidaritási akcióhoz, amely a színházak és művészeik megsegítését szolgálja! Amennyiben úgy dönt, hogy belépőjét nem váltja vissza, és annak összegével támogatja a Győri Nemzeti Színházat és művészeit, az összeg felajánlásáról kérjük, küldjék el nyilatkozatukat Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre a jegy fotózott másolatának csatolásával!

Köszönjük!

Jegyvisszaigénylés menete

Online vásárolt jegyek

Az online megvásárolt jegyek visszaváltására az Interticket Kft.-nek adtunk megbízást. Tájékoztatásuk szerint a visszaváltás megtörtént, kérjük, amennyiben az összeg esetleg nem érkezett meg az Ön által a vásárláskor megadott bankszámlaszámra, legyen szíves azt az alábbi e-mail címen jelezni: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jegypénztárban vásárolt jegyek

Az elmaradt előadásokra megvásárolt jegyek a színház jegypénztárában visszaválthatóak, későbbi előadásra cserélhetőek.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jegyek visszaváltásának, cseréjének határideje: 2021. december 15.

Jegypénztárunk az aktuális járványügyi előírások szerint látogatható.

Kulturális kártyákkal (pl: SZÉP-kártya) vásárolt színházjegyek

Jogszabályi előírások miatt a kulturális kártyákkal megvásárolt színházjegyek készpénzre nem válthatók. Az elmaradt előadásokra vásárolt jegyeket egy későbbi időpontra, előadásra cseréljük.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jegyek cseréjének határideje: 2021. december 15.

Sikerbérlet 2019/2020

A 2019/2020-as évadban megvásárolt és be nem váltott Sikerbérletek felhasználási határidejét meghosszabbítjuk 2021. december 15-ig. A Sikerbérlet beváltására online felületen is lehetőséget biztosítunk.

Az elmaradt előadásokra Sikerbérlettel jegyet váltott nézőink belépőjüket későbbi előadásra cserélhetik a színház jegypénztárában 2021. december 15-ig.

Csoportos jegyek

A 25 főt meghaladó csoportok kapcsolattartóit kérjük, jegyvisszaváltási igényüket jelezzék a színház szervezési osztályán!

Járványügyi előírások

 Az aktuális, a színházak látogatására vonatkozó járványügyi előírások miatt kérjük, kövessék hivatalos honlapunkat. (www.gyoriszinhaz.hu)

További jegyvisszaigényléssel kapcsolatos kérdés esetén keressék szervezési osztályunkat az alábbi elérhetőségeken:

Elérhetőség

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36 96 314 800, +36 96 520 610, +36 96 520 611, +36 96 520 612, +36 96 520 613

Jegypénztár nyitvatartása: KAPCSOLAT

2021. június 28.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény - VISSZAVONVA
  A GYŐRI NEMZETI SZÍNHÁZ a 2021. március 16-ra meghirdetett – az intézmény tulajdonában lévő Fiat Ducato autóbusz eladására vonatkozó – árverési hirdetményt a 104/2021. (III.5.) Korm. rendeletre hivatkozva visszavonja. A…
  2021. március 08.
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM