Januárban is találkozzunk online előadásainkon!

 
 

Kedves Nézőink!
Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen részük januári előadásainkon is.

Hívjuk és várjuk nézőinket legújabb előadásainkra. Szigligeti Ede:Liliomfi című derűs és örömteli vígjátékát és Mark Twain:Tom Sawyer kalandjai ifjúsági színjátékát, a sikeres online bemutatók után, januárban ismét megtekinthetik. 

A nagy érdeklődésre való tekintettel, többször is műsorra tűztük a korábbi években hatalmas sikerrel játszott Primadonnák című bohózatot, és újra kacaghatnak a Csoportterápia jelenetein.

Otthonuk kényelmében élvezhetik a Menyasszonytánc, vagy a Szibériai csárdás musical megható és magával ragadó előadását és az örökzöld slágereket az István a király rockoperában.

További online előadásaink: Online műsor   

Online jegyet itt tudnak vásárolni: Jegyvásárlás

Segítség, információ a jegyvásárláshoz: Hogyan vásárolható jegy az online közvetített előadásokra?

2021. január 06.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Készül a Kék, kék, kék című tévéfilmünk
  Izgalmasan végződött és izgalmasan kezdtünk neki az idei évnek. Színházunk művészeivel Szűcs Gábor rendezésében tévéfilmet forgatunk Egressy Zoltán Kék, kék, kék című tragikomédiájából. A megfeszített munkát december 27-én kezdtük az…
  2021. január 18.
  • Bevezető kép
  Fájó szívvel búcsúzik a Győri Nemzeti Színház
  Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy 64 éves korában elhunyt Vass Gábor színművész, aki felejthetetlen alakításokkal örvendeztette meg a győri közönséget is közel tizenkét évadon keresztül, egészen 2007-ig. A teljesség igénye nélkül…
  2021. január 13.