Változások a rendkívüli jogrend miatt 2. Elisabeth

 
 

Kedves Közönségünk! 

A november 8-ai Elisabeth előadásokat megtartjuk, sajnos azonban, mindkét előadásra korábban megvásárolt jegyek - az előírt ültetési rend miatt - nem érvényesek, visszaválthatóak, esetleg későbbi időpontra cserélhetőek! 

A november 8-ai Elisabeth előadásokra korábban megvásárolt online jegyeket, az Interticket Kft. automatikusan visszaindítja.
A csökkentett nézőszámú, új ülésrendes nézőtérre a jegyek újraértékesítése megkezdődött. Sajnos, kedvezmény nem vehető igénybe ezekre a jegyekre. Az előadásokra nem érkezési sorrendben kell helyet foglalniuk, mert a mai naptól, az új nézőtérre megvásárolható jegyek a pontos ülőhelyeket tartalmazzák. 
Online jegyvásárlás: https://gyoriszinhaz.jegy.hu/

A szervezési osztály elérhetősége:

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

(Nyitva: keddtől péntekig 9-17 óra között)

Várjuk Önöket, a Győri Nemzeti Színházba!

2020. november 05.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Készül a Kék, kék, kék című tévéfilmünk
  Izgalmasan végződött és izgalmasan kezdtünk neki az idei évnek. Színházunk művészeivel Szűcs Gábor rendezésében tévéfilmet forgatunk Egressy Zoltán Kék, kék, kék című tragikomédiájából. A megfeszített munkát december 27-én kezdtük az…
  2021. január 18.
  • Bevezető kép
  Fájó szívvel búcsúzik a Győri Nemzeti Színház
  Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy 64 éves korában elhunyt Vass Gábor színművész, aki felejthetetlen alakításokkal örvendeztette meg a győri közönséget is közel tizenkét évadon keresztül, egészen 2007-ig. A teljesség igénye nélkül…
  2021. január 13.