Változások a rendkívüli jogrend miatt 2. Elisabeth

 
 

Kedves Közönségünk! 

A november 8-ai Elisabeth előadásokat megtartjuk, sajnos azonban, mindkét előadásra korábban megvásárolt jegyek - az előírt ültetési rend miatt - nem érvényesek, visszaválthatóak, esetleg későbbi időpontra cserélhetőek! 

A november 8-ai Elisabeth előadásokra korábban megvásárolt online jegyeket, az Interticket Kft. automatikusan visszaindítja.
A csökkentett nézőszámú, új ülésrendes nézőtérre a jegyek újraértékesítése megkezdődött. Sajnos, kedvezmény nem vehető igénybe ezekre a jegyekre. Az előadásokra nem érkezési sorrendben kell helyet foglalniuk, mert a mai naptól, az új nézőtérre megvásárolható jegyek a pontos ülőhelyeket tartalmazzák. 
Online jegyvásárlás: https://gyoriszinhaz.jegy.hu/

A szervezési osztály elérhetősége:

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

(Nyitva: keddtől péntekig 9-17 óra között)

Várjuk Önöket, a Győri Nemzeti Színházba!

2020. november 05.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Programajánló: Jaurinum Összművészeti Fesztivál
  2022. június 24. és 26. között kerül megrendezésre a Jaurinum Összművészeti Fesztivál.  A fesztivál részletes programja alább olvasható:   Mindenkinek mindene - Apor Vilmos Ősbemutató Június 24-én pénteken mutatjuk be…
  2022. május 17.
  • Bevezető kép
  Lapozza át a 2022/23-as évadunk műsorfüzetét online!
  Bérletújítás 2022. május 3-tól május 31-ig. Új bérletvásárlóinkat 2022. június 2-tól várjuk. Bérlet- és jegyárak 22/23 Lapozza át online műsorfüzetünket!
   
  2022. május 13.