Új helyszínek, bérletes új ülésrend

 
 

Mindenütt otthon vagyunk

Az energiagazdálkodásban felmerülő változások színházunkat is jelentős mértékben érintik. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy ennek ellenére színházunk tovább tudjon működni, újabb és újabb előadásokkal tudjuk megörvendeztetni Önöket. A város kulturális intézményei összefognak, hogy senki ne maradjon színház nélkül. 2023-ban január, február és március hónapban a Győri Nemzeti Színház bérletes előadásainak a Richter terem és a Vaskakas Bábszínház ad otthont.

A Richter teremben a korábban meghirdetett Rigoletto című opera helyett Az asszony ingatag című opera- és operettgálát láthatják nézőink, a Vaskakas Bábszínházban a Barbárok című színmű helyett a Mindenkinek mindene – Apor Vilmos életrajzi drámát tűzzük műsorra.

pöttyös bérletes táblázat A4_web.jpg

Az új helyszínekre történő belépéskor feltétlenül szükséges a 2022/2023-as évadra érvényes bérlet és a bérletes új ülésrend felmutatása is.

Mindenkinek mindene – Apor Vilmos (helyszín: Vaskakas Bábszínház) és Az asszony ingatag (helyszín: Richter terem) című előadásokra érvényes helyreszóló bérletes új ülésrend megtalálható:

  • online
  • vagy nyomtatott formában: átvehető a Győri Nemzeti Színház aulájában és Csillárszintjén a 2022. decemberi nagyszínházi bérletes előadások előtt és a bérletes előadások szünetében.

 

Az Esőember című előadás esetében helyárkategóriákon belül érkezési sorrendben foglalhatnak helyet a Vaskakas nézőterén. A belépésnél elegendő a bérlet felmutatása. Keresse a Vaskakas nézőterén a bérletének megfelelő helyárkategória színét, majd kategórián belül érkezési sorrendben foglaljon helyet:

  1. helyárkategóriát jelent a bérletén olvasható 1-12. sor, keresse a Vaskakas nézőterén az aranyszínű jelzést.
  2. helyárkategóriát jelent a bérletén olvasható 13-17. sor, keresse a Vaskakas nézőterén az ezüstszínű jelzést.
  3. helyárkategóriát jelent a bérletén olvasható 18-21. sor, keresse a Vaskakas nézőterén a bronzszínű jelzést.

Kérjük, figyelje havi színházműsorunkat, hogy mely bérletek és mely bérletes betűjelek számára érvényes a belépés az előadásokra.

Akadálymentesített ülőhelyre szóló helyfoglalási igényét kérjük, legkésőbb 48 órával a bérletes előadások előtt e-mailben jelezze (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

Nézőtéri személyzetünk a helyek elfoglalásánál a nézőterek mindegyikén segítséget nyújt, forduljanak hozzájuk és szervezőinkhez is bizalommal.

A fennakadás elkerülése, a gördülékeny helyfoglalás érdekében kapunyitás, nézőtérre beengedés: 30 perccel az előadás kezdési időpontja előtt.

Találkozzunk a Vaskakasban és a Richterben, majd az átmeneti időszakot követően ismét a Győri Nemzeti Színház épületében!

Nagy szeretettel várjuk Önöket, hogy együtt továbbra is átélhessük a színház csodáit.

MOV_GYŐR_logó.png

 

 

 

 

 

2022. november 25.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus