Megint ezerötszáz diák vendégeskedett

 
 
Január 6-hoz közel, 5-én és 7-én a színház stílusosan Shakespeare Vízkereszt, vagy bánom is én című előadására invitálta a középiskolás diákságot. A két délelőtti bemutatón a fiatalok díjmentesen tekinthették meg a vígjátékot.
Az előadásokat követően Egressy Zoltán dramaturg tartott értelmező beszélgetést a mű kapcsán, majd lehetőséget kínált a diákoknak és az őket kísérő pedagógusoknak, hogy kérdéseket tegyenek fel a fontosabb szerepeket játszó színészeknek.
A beszélgetésen részt vevő szereplők a rendező Valló Péterrel való együtt dolgozás fantasztikus élményét ecsetelték a fiataloknak. Csankó Zoltán, Mihályi Orsolya, Budai Zsófia, Ungvári István, Posonyi Takács László, Jáger András, Fehér Ákos, Sárközi József, Vincze Gábor Péter, Molnár Erik és Jókai Ágnes Egressy Zoltán kérésére felidézték a legnehezebb és a legemlékezetesebb pillanatokat, melyeket a próbafolyamat során éltek át. Közösen értelmezték a rendező, Valló Péter által alkotott izgalmas, nem szokványos díszlet szimbolikáját, új utakat nyitva a fiatal nézőközönség számára a színházi élmény befogadásához.
2016. január 07.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus